Selecteer een pagina

Over mij

Ergens diep van binnen is een plek waar jij je grootste wensen bewaart.. 

Mooi mens, volg je hart, want dat klopt! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jessica, vrouw, 40+, jongensmoeder, organisatiepsycholoog en veiligheidskundige (MVK).

Toen ik zo’n vijf jaar geleden voor het eerst kennismaakte met BFFL wist ik niet dat het zo’n impact op mij zou maken. In het kader van een outplacementtraject mocht ik een Discovery workshop volgen onder de bezielende leiding van coach Baukje Bonsma.

Het was een heel emotioneel weekend voor mij, een teken dat het mij echt raakte. Eén conclusie heb ik toen voor mezelf getrokken: ik zou voor mezelf gaan beginnen als adviseur op het gebied van Kwalteits- Arbo en Milieu management. Het vakgebied waarin ik mij tot dan toe had begeven. Dat zou voor mij dé manier zijn om mijn Big Five van dat moment te kunnen leven.

En dat was ook zo. Ik heb geen moment spijt gehad van die keuze. Onder de naam J-KAM heb ik vijf jaar als zzp-er diverse opdrachtgevers mogen bedienen, waaronder grote bedrijven als BAM, Thyssenkrupp en Croonwolterendros.

Eind 2018 vroeg ik mij af of de manier waarop ik het werk deed, nog steeds naar mijn zin was. Ergens miste ik toch iets. Ik zag een oproep van BFFL voor coaches, en ik ben naar een informatiemiddag gegaan. Meteen werd ik weer ‘gegrepen’ door de magie van BFFL. Ja! Dit was het! Dit wilde ik gaan doen!

Big Five For Life

Nu, vier maanden later, mag ik mij ook BFFL coach noemen, en daar ben ik echt super trots op!

Onder de naam Jes!( Business)coaching wil ik mensen en bedrijven die het gevoel hebben vast te zitten, weer in beweging brengen hun hart te volgen.

Mijn Reden van Bestaan: Vanuit liefde en respect voor mezelf, anderen verder helpen.

Mijn Big Five:

M – Mezelf en anderen verder helpen

O – Onafhankelijk zijn

V – Verbinden vanuit vrijheid en respect

E – Ervaringen (laten) opdoen, dus leren

S – Strijden voor dat wat goed voelt.

Ik heb voor BFFL gekozen omdat het voor mij de enige duurzame oplossing is voor meer geluk in het leven. Door hun Big Five te leven kunnen mensen beter presteren als mens, vader, moeder, zoon,dochter, broer, zus, partner, werknemer én werkgever.

Diensten

Wilt u het zelf ervaren? U kunt bij mij terecht voor:

  • Make Me Better sessies
  • Big Five For Life Spel, bijv. als teambuilding
  • Inspiratiesessies
  • Discovery Workshops voor particulieren
  • Business discovery workshops voor bedrijven/afdelingen
  • Big Five for Business trajecten